Taas tyhjä päivä, Hennin piti lähteä peliin ja kukaan ei vastaa puhelimeen. Läksyt eivät yllättäen innosta, eikä paljon mikään muukaan. Stalkkaan hel-looksista jotain kuvia, mutteivät nekään oikein jaksa innostaa. Haluaisin nyt tehdä jotain jännää ja hauskaa, eli kirjoittaa blogiin? Salli mun nauraa.
    Eilen oli yllättävän kivaa. Tyttökerhokokoukseen menin vahingossa tunnin liian aikaisin, muttei se haitannut. Saimme sovittua kerhoajat ja toisen ohjaajan, vaikuttaa ihan kivalta. Pitäisi vaan saada niitä kerholaisiakin sinne vielä.
   Illalla olimme katsomassa Linnanmäen Peacock-teatterissa High School Musicalin. Leffat ovat itse asiassa aivan surkeita, olen nähnyt yhdestä puolet, enempää en jaksanut katsoa. Musikaali sen sijaan oli todella hauska, tuli hyvä mieli sitä katsoessa, vaikka itse tarinahan on tosi perusjuttu. Teatteri on ihanaa ja tanssit hienoja, Maija-Liisa peuhun roolisuoritus oli varsinkin aivan mahtava. (Awww, ny soi Guns N' Roses - Rocket Queen) Oli myös hauska huomata, että kaksi miesnäyttelijöistä näin perjantaina boksereissa Kaupunginteatterin puvustamossa mittauksissa. En edes tiennyt, että he ovat myös HSM:ssä. Lisäksi Jon-Jon Geitelin kanssa olen ollut samassa tv-kohtauksessa Lukio-sarjassa, joka taannoin tuli joltain Ylen kanavalta televisiosta. Tosin ohjelmassa hän oli isossa roolissa ja minä vain avustajana, mutta sitähän ei tarvitse mainita...
   Illalla kysyin porukoilta Adrianen lanka -arvoituksen, jonka Riina joskus kertoi minulle. Kaikessa yksinkertaisuudessaan se kuuluu:

Mies meni ravintolaan ja pyysi tarjoilijaa ampumaan. Tarjoilija ampui. Mies kiitti ja lähti.

Siinä teille miettimistä lapset, muahhahhaa. Kysyä saa, mutta pitää voida vastata "kyllä" tai "ei".
Nyt voisin keksiä jotain asiallista tekemistä. Nirvanan kuunteleminen kyllä ON asiallista, Half the man I use to be.

Päivänjatkoja,

xxx