Missasimme sitten Nasty Pezin, kun eksyimme Pasilaan. Jes, seurasimme paria tyyppiä, ja jossain vaiheessa (n. viiden kilometrin jälkene) käännyimme takaisin. Löysimme itse keikkapaikan väsyneinä ja turhautuneina, mutta myöhässä. Emme jääneet enää sinne hengaamaan, vaan lähdimme takaisin Stadiin. Junalla sentään pääsimme ilmaiseksi, mutta dösää piti venata puoli tuntia, ja se olikin sitten se Serenan kautta kiertävä pitkä vuoro. Lievästi sanottuna ärsytti, mutta oma moka, kun emme selvittäneet itse paikkaa ajoissa.

Tämän päivän hyviä juttuja ovat olleet tunnin aamulenkki Sonjan pyöräillessä vieressä, Andyn levy + Saints of Los Angeles, se, että Harri ei edes pahemmin vittuillut minulle ja että bassonlähettimen suojapussi kelpasi. Tietysti myös Janin kanssa tekstaaminen ja galleriassa jutteleminen piristävät aika huomattavasti päivää, huomenna taas näemme hetken Stadissa. <3

Sain tänään tietää, että Gunnareiden Nightrain ei olekaan Night train, olen aina ajatellut sen yöjunana eikä yösateena. Harri selitti biisin taustoista, että Axl oli joskus mennyt kokapäissään nukkumaan, ja nähnyt unta mm. lentokoneista.(Flying like an aeroplane...) Aamulla hän oli soveltanut untaan ja kirjoittanut loistavan biisin, joka löytyy siis ainakin Appetite for Destructionilta. Niina kertoi, että Nightrain oli halpa viini, jolla bändin porukat dokasivat nuorena. Jes.

On kyllä ihanaa olla lomalla, en muista, milloin viimeksi minulla olisi oikeasti ollut aikaa. Eilenkin vaan ompelin, luin Oh my Goddess!ia ja datasin, eikä tarvinnut juosta mihinkään. Kun on aina menossa, oppii melkein arvostamaan pelkkää olemista. Tai sitten ei.Voisin olla lomalla jouluun asti ja sitten TET:issä huhtikuuhun, toukokuussa hakea todistuksen.

Minusta on tullut kamalan hienosteleva pissistelevä porvarikakara, jonka rahat tosin ovat auttamatta lopussa. Ostin 35 euroa maksavan Tommy Hilfilgerin t-paidan ja heitin Niinalle viisikymppisen, että tuopa mulle laivalta pullo Lacosten Touch of Pinkiä.

Nyt väsyttää vähäsen, voisin lähteä iltapalalle. Ehkä se puolitoista viikkoa piilossa pysynyt nälkä taas herää, kohta varmaan huomaan ahmivani jotain perhepizzoja joka päivä. But so what?! Olen muuten syönyt viikon lämpiminä ruokina pelkkää kanaa (lähinnä kanasalaattia) ja riisipuuroa. Nam.

Tomo una cerveza, por favor.
Hmm, well. Good night, baby?

XXX