Pitäisi mennä hakemaan Burana jo kolmannen kerran tänään, päähän koskee. Kaikki hienot kotipäivän suunnitelmat ovat kaatuneet väsymykseen, olen vain tuijottanut televisiota mitään näkemättä ja kitannut teetä minkä ehdin. Ehkä huomenna saan aloitettua juttua nettilehteen, jonka toimitukseen minut kelpuutettiin. Aloitan ensin freelancerina, jotta näen, paljonko ehdin ja jaksan kirjoittaa. En vielä yhtään tiedä kuinka kiireinen syksy tästä tulee, alku on madellut vetelänä ja harmaana, mutta harrastusten ja projektien pyörähtäessä käyntiin (puhumattakaan koulujutuista) en enää ollenkaan tiedä, jääkö sitä aikaa hirveästi ylimääräiseen.

Pitäisi suunnitella kouluun näytelmäprojektia, että voin loppuviikosta esitellä sen vastaavalle opettajalle. Huomisen ainakin olen vielä kotona lepäilemässä, voisin yrittää saada jotain aikaiseksikin. Lihakset ovat tosi kipeät ja kurkku on tosi punainen. Strepsilsit eivät auta, valitettavasti.

Katsoin tänään loistavan elokuvan "Pitkä kuuma kesä", ostin sen jokin aika sitten Tarjoustalosta neljällä eurolla.Lähes vuokraushinta, paitsi että paikallisesta Filmtownista ei edes löydy kyseistä leffaa. Tunnistin jopa paikkoja Joensuusta, ja Jimi pääkallo oli aivan mahtava. Ei mitään rajaa.
Bänditeemasta tuli mieleen, että pitäisi selvittää Kaapelitehtaan sijainti ja se, miten sinne pääsee. Kaksi keikkaa tänä syksynä siellä, joille olen menossa. Simple Plan ja Bullet for my Valentine.
Haluaisin Guild of Passionin keikalle, täytyy kysyä Harrilta sitä dvd:tä lainaksi.

Tervetuloa siis lukemaan jälleen uutta blogiani, jota yritän päivittää vähintään yhtä usein kuin galleriapäiväkirjaani. Kiitos mielenkiinnosta, hyvää yötä ja kuulemiin. Yritän nuikkua ensi yönä ja parannella itseäni, jotta pääsen teatteriharkkoihin huomenna.

xxx