Olipas kiireinen viikonloppu, eikä tänäänkään liikaa ylimääräistä aikaa ole ollut. Perjantaina Henni yökyläili meillä, valvoimme kolmeen ja katsoimme Bennyn & Joonin. Kyllä sairaat tai vaimmaisetkin tuntevat ja rakastavat! Lauantaina kävin leffassa katsomassa leffan 99 frangia, oli kyllä niin friikki leffa kuin voi olla. Hyvä silti, freebase oli aika hienosti konkretisoitu. Opin melkein persoonapronominit ranskaksi. Illalla oli Vihreä Sormenjälki -kiitoskonsertti Helsingin jäähallilla, oli ihan kivaa, vaikka väsytti hirveästi. En nähnyt Chrisua enkä Vennua, mutta sen sijaan Marian, Jennan, Jassun sun muita, joiden paikallaolosta en edes tiennyt. Riina ja Samppa ovat muuten söpöjä, by the way.

Sunnuntaina lähdin yllättäen jo yhdentoista maissa Helsinkiin Lokaviikkojen avajaisiin (palkattomaan työhön), oli kyllä tosi hauska päivä. Aamulla oli paha olo, mutta mahtavat uudet tuttavuudet piristivät päivää kummasti. (Iina, Laura ym. Thanks!) Kahvitauot kestivät noin puoli päivää, ja ehdin jopa tuunata villapaidasta pienen pussukan. Jaoimme flyereita kilpaa, vaikka välillä se olikin vähän turhauttavaa. Joo kiitos, minulla on tuo jo. Huomenna menen sinne Street Flowhon, toivottavasti siellä tulee kivaa. Vaikuttaa kiinnostavalta ainakin, varsinkin jos yleisöä saisi paikalle tapahtuman verran.

Eräs henkilö, joka myös piristi sunnuntaita kummasti, pyysi minut tavallaan niin kuin leffaan lauantaina. Ei paha ei, ja kivahan se on lähteäkin... Aika näyttää mitä tapahtuu vai tapahtuuko mitään.
Sitä ennen pitää vain lukea bilsan läksynkuulusteluun ja virkata, neuloa plus vielä uusin buumi - ommella. Sain Lauralta aivan ihanaa kangasta, josta voisi tehdä vaikka mitä muutakin jännää kuin Harrille yhden bassonlähettimen suojapussin. Hmmm.

Tahdon keikoille:
Guild of Passion
Nasty Pez
Home Junior

Menen keikoille:
Hanoi Rocks 18.10,
Nasty Pez 22.10,
Simple Plan 29.10,
Guild of Passion (ainakin) 22.11,
Bullet for my Velntine 8.12

Buenas noches,
XXX